Здравейте колеги,
Имам опасения, че имам нещо за смяна. Сипмтомите са ми, че на празен ход, двигателя предава към купето доста вибрации. Особено когато двигателя е студен, а когато загрее - вибрацията намалява значително.
Единия вариант според мен е, това да е от тампоните на двигателя. За друг вариант не съм сигурен дали е възможно да е от дюзи...
Когато я взех преди много години, майсторите смениха горната щанга, която свъзва двигателя с купето - може би ми сложиха нещо евтино. На последните прегледи на колата при други майстори ги питам как са тампоните и те казват, че май са за смяна.
Поразгледах подобните теми и общото мнение е, че трябва да се вземат оригинални.
Миналата година бях питал в Ауто Италия и ето какво получих като информация:
Десен тампон двигател – 236,76 лв с ДДС, на поръчка
Ляв тампон двигател – 384,92 лв с ДДС, на поръчка
Междинен – 210,18 лв с ДДС, на поръчка
Тампон скорости – 232,97 лв с ДДС, на поръчка
Това са ужасно много пари...
Има ли начин да се намерят оригинални, но на по-разумна цена?
Алтернативите като Феби-билщайн толкова ли са зле? Уж са стабилен производител.
Бихте ли ме посъветвали към какво да се насоча?
Имам опасения, че имам нещо за смяна. Сипмтомите са ми, че на празен ход, двигателя предава към купето доста вибрации. Особено когато двигателя е студен, а когато загрее - вибрацията намалява значително.
Единия вариант според мен е, това да е от тампоните на двигателя. За друг вариант не съм сигурен дали е възможно да е от дюзи...
Когато я взех преди много години, майсторите смениха горната щанга, която свъзва двигателя с купето - може би ми сложиха нещо евтино. На последните прегледи на колата при други майстори ги питам как са тампоните и те казват, че май са за смяна.
Поразгледах подобните теми и общото мнение е, че трябва да се вземат оригинални.
Миналата година бях питал в Ауто Италия и ето какво получих като информация:
Десен тампон двигател – 236,76 лв с ДДС, на поръчка
Ляв тампон двигател – 384,92 лв с ДДС, на поръчка
Междинен – 210,18 лв с ДДС, на поръчка
Тампон скорости – 232,97 лв с ДДС, на поръчка
Това са ужасно много пари...
Има ли начин да се намерят оригинални, но на по-разумна цена?
Алтернативите като Феби-билщайн толкова ли са зле? Уж са стабилен производител.
Бихте ли ме посъветвали към какво да се насоча?
Comment